Om oss

Langset Maritime AS er et selskap som ligger under Langset konsernet.

Vi leverer produkt innen tekniske maritime tjenester, foretar inspeksjoner og formidler arbeidskraft til maritimt relatert industri både på land og offshore.

Selskapet vil satse på det tradisjonelle markedet med maritimt sertifiserte og annet personell i alle typer stillinger på skip og offshore. I tillegg formidler / leier vi ut personell med maritim kompetanse til Rederier og landbasert industri innen konstruksjon, bygge oppfølging og prosjektstyring.

Maritime AS har også utviklet et Web-basert vedlikeholdssystem og Sikkerhetsstyringssystem (Kvalitetssikringssystem) som med noen enkle grep kan bedre sikkerhet- og vedlikeholdsrutiner om bord.

Langset Maritime (Oterhals Båt og Kurs) har lang erfaring innen maritime kurs og har de siste årene kjørt jevnlig D5L kurs (Fritidskipper) og SRC og ROC hos bedrifter, kriminalomsorg, foreninger og på det frie marked. Vi er godt i gang med D6 (Dekksoffiser) som e-læring kombinert samlinger. Vi tilbyr også  tilleggskompetansen til sertifikatet.

Vi er sertifisert gjennom ASAS sertifisering AS, for å drive med opplæring innenfor fagområdene G11 Stropp/ anhuker, G4 Bro og Traverskran, G20 Fastmontert hydraulisk kran og Truck klasser 1-4

Vi ønsker å dekke kunden sitt behov og vi setter derfor opp eget opplegg etter ønske. Vi er fleksible! Se mer under fanen Kurs for ytterlige informasjon vedrørende kursene vil tilbyr.

Selskapet har godkjennelsesbevis fra Sjøfartsdirektoratet som Godkjent Foretak og utfører inspeksjoner langs Norske kysten. Vi har flere inspektører langs kysten. Maritime AS utfører også inspeksjoner for forsikringsselskap og oppmåling av fartøy (samsvarserklæring) for Skipsregisteret. Vi er godkjent som utdanningsinstitusjon av Sjøfartsdirektoratet og leverer høy standard.

Vi har ISO sertifiseringene:
9001:2015
14001:2015
45001:2018

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, og har du mulighet så kom gjerne innom!

Vi holder til i Årødalen i Molde kommune, ca 15 min fra Molde.

Oterhals Båt & Kurs

Langset